onsdag 8 februari 2017

Asics, The Big Chase60 speciellt inbjudna influencers från hela världen samlades i centrala Los Angeles för att fira ASICS nya skomodeller: fuzeX RUSH och GEL-Quantum 360 KNIT. Det blev en helg de sent ska glömma.

The Big Chase
På programmet stod nämligen The Big Chase – ett interaktivt urbant löpäventyr där deltagarna fick spela rollen som klassiska LA-detektiver från förr. Historien tog detektiverna genom staden på jakt efter en mystisk främling, och för att ta sig vidare ställdes de inför olika hinder och måste lösa kluriga gåtor för att ta sig vidare. Uppdraget krävde både fysisk uthållighet och listighet och ledde detektiverna i hög fart genom majestätiska downtown, till Roxie Theatre, och en nerlagd chokladfabrik, med målet att rädda en Hollywoodstjärna i nöd. På vägen mötte de även karaktärer hämtade från klassiska deckarfilmer.

När eventet kickade igång fick influencers från fitness och lifestyle ta en exklusiv förhandstitt på ASICS senaste nytillskott när det gäller att vidga produktsortimentet utanför ren löpning. Gästerna kom från hela världen, bland annat Sverige, Japan och Australien.

Bland gästerna från Sverige fanns Petra Månström, journalist och influencer. 

– Att få mingla runt med några av världens främsta influencers inom träning och samla mängder med ny inspiration är inget annat än en once in a lifetime-upplevelse. Och allt detta i änglarnas stad – magiskt. Tack för att jag fick vara med! sa Petra efteråt. 


Mångsidiga produkter för unga storstadsbor 
Under eventet stod två av ASICS nya skomodeller i fokus: fuzeX RUSH och GEL-Quantum 360 KNIT. Båda är framtagna av ASICS för att passa en yngre målgrupp. Inspirationen är hämtad från det urbana landskapet och tanken är att skapa en kombinerad löpar- och streetsko i snygg design.

fuzeX RUSH
Med fuzeX RUSH får du den ultimata kombinationen av en lätt sko och skön dämpning – perfekt för löpträning i stan. Den unika fuzeGEL-teknologin i denna sko har skapats genom att kombinera ASICS GEL och ett superlätt skum till en och samma produkt. Resultatet är en lättare, smidigare löparsko som ändå ger optimal dämpning.

fuzeX RUSH är en mångsidig sko som med sin moderna, stilrena design lika gärna kan användas som en bekväm vardagssko som för en mer aktiv livsstil. Den passar bra för såväl korta som långa träningspass eller promenader. fuzeX RUSH finns i dam- och herrmodell i utvalda butiker runt om i Sverige samt på asics.se
GEL-QUANTUM 360 KNIT är skon för den aktiva storstadsbon som vill ha rejält med ASICS GEL-dämpning. Den har försetts med en 360 graders GEL -dämpning som gör att du slipper välja mellan ett tufft, intensivt pass och en mjukare, skonsammare löpning.

Den här skon är lätt, andas och har en sömlös konstruktion som förhindrar skoskav även under hårda träningspass. GEL-dämpningen från häl till framfot gör varje steg lite mjukare, medan den specialkonstruerade yttersulan hjälper dig att öka farten och skjuta ifrån snabbare. Allt för en perfekt start på en skön runda.

Skon har också utrustats med ASICS Trusstic System för att minska sulans vikt, utan att för den sakens skull tappa något av skons speciella konstruktion. Den här modellen släpps i april i svenska butiker samt på asics.se.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar