torsdag 17 september 2015

Lidingöloppet 2015, 8 dagar kvarEfter tisdagens "motion" ville jag få ett lite mer fartbetonat pass för att benen inte ska ruttna ihop totalt. Med slitna arbetsben och en kropp som helst ville gå och lägga sig stapplade jag ut gäspandes. Är det meningen att man ska va så här j-la trött innan höstmörkret knappt kommit? 

Nåväl gråta över för lite timmar på dygnet, barn och arbete är man knappast ensam om göra så det är bara sätta ihop käften, knyta näven i fickan och grina sig till sömns en natt till.

Träningen då? Jo jag drog upp till terrängspåret men en tanke om att ta 3,5:an i ett kontrollerat hyfsat snabbt tempo. Kollade inte på klockan utan försökte hålla ansträngningen lite över planerat Lidingötempo.
Tydligen räckte det för att slå mitt tidigare rekord med 14 sekunder.

Kontentan av detta? Det kan gå fort även fast det känns skit.

Det två nästkommande lördagar hoppas jag på att det känns ok också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar