måndag 17 augusti 2015

Lidingöloppet 2015, 38 dagar kvar

Bilden är inte från löpbandet tyvärr.


Tanken idag var ett halvlångt distanspass löpning på ca 15+ km då det va ett tag sedan jag sprang lite längre. Mina knäproblem som jag nämt tidigare har inneburit strechning flera gånger dagligen och så även idag men under en av dagens övningar brann det till ordentligt i högra rumpan. Följden av detta var hugg kom då och då vilket var riktigt läskigt. Vad är det med mig, är gubbkroppen slut eller? Övervägde länge att skita i löpningen idag men dumheten tog överhand med kompromissen om lite lättare pass på löpbandet istället. 40 min totalt och röven höll sig i skick och även knät känns ok men man är ju inte helt nöjd med läget just nu och i helgen väntar Vasastafetten med min delsträcka på 14,3 km. Hur det ska gå får vi se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar