måndag 18 maj 2015

Test av MoreMile strumpor och kläder, slutrecensionHyfsat billiga kläder och strumpor från England, har det visat sig vara något att ha?
Förutom löparkläder säljer de även cykelkläder mm men jag har bara testat det förstnämnda och nedan är några rader om det men vill du slippa läsa så långt så är svaret på frågan ovan ja.


Californiamodellen är en kompressionsstrumpa som är ganska tunn och känns tighta och raciga vilket jag gillar. Dom är på gränsen till för höga (iaf för mig) och "trycket" dom ger skulle jag vilja ha lite mer, inte mycket men lite grann. Det ska dock sägas att mina vader liknar mer småflickors än en vuxen man. Trots det skrivna ovan är de faktiskt mina nya favvisar och flera par har köpts in i andra färger. 


California


Modellerna London, New York och San Diego är lite tjockare och har mer material på hälen och på framfoten för mer dämpning. På framförallt New York känns det lite konstigt att dra på sig dom första gången med den extra dämpningen men det glömmer man när man snörat på sig skorna. Lite mer dämpade upplevs de faktiskt men som jag befarade tidigare så blir de också varmare. Känns mer anpassade för höst/vinter/vår än när det blir för många plusgrader. 
London har lite högre skaft än de andra vilket kan vara bättre när man springer i terräng och inte vill ha in skräp och grus innanför strumpan.

 
San Diego


New York


LondonI övrigt känns det som alla paren håller hög kvalitet och är väldigt välsydda och till priserna så kan man ju inte klaga.
 
 

Linnet för överkomliga 140.- är sydd i flera paneler och i funktionsmaterial, inte mycket att säga egentligen, lätt och har inte gett upphov till något skav. Gillar placeboeffekten av att känna sig snabb bara man drar på det.More-Tech linneFör att matcha det snabba linnet så måste man såklart ha alla kvinnors manliga drömplagg till nämligen splitshorts.

Dessa är lätta och i bra tyg samt har även en ficka på baksidan. Fickan är dock lite djup vilket gör att det inte blir speciellt bekvämt att förvara t.ex nycklar eller liknande där.
Innershortsen är lite för små för mig och vill gärna dra sig inåt vilket inte heller är super men inget jätteproblem, jag har dock storlek small och kanske ett par medium skulle fungera bättre.
 
More-Tech Split


More-Tech Split


Sammanfattning:

Billiga och ganska fräsiga kläder strumpor som gör ett bra jobb. Linnet, shortsen samt Californiastrumporna gillar jag bäst då de andra strumporna för tillfället är lite för varma men till hösten kanske de kommer fram igen. Om jag kommer handla mer, svaret är ja.

Har ni missat länkarna ovan så glider ni på denna MoreMile.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar