måndag 27 april 2015

Test av AbsoluteBlack XX1 klinga, slutrecension
Directmountklingan från AbsoluteBlack har nu varit monterat ett tag sedan cykeln blev komplett och har fått känna på den misshandel som i alla fall jag utsätter den för.

Egentligen är det inte så mycket att säga, jag monterade den och har sedan inte tänkt så mycket på den. Ett toppenbetyg helt enkelt. Inte en enda tappad kedja talar sitt tydliga språk att den gör sitt jobb.

Efter några pass med skitväder har slitaget ätit bort den svarta färgen/eloxeringen på tänderna vilket är oundvikligt men om man är gnällig och noga med utseendet är det lite tråkigt.
Som jag skrev i förra inlägget om den så gillar jag designen på WolfToothklingan bättre men Svarten är lite lättare vilket alltid är uppskattat.

Styvheten var något jag inte ägnat en tanke åt och det räcker och blev över för mig i alla fall men väger man 100 kg och trycker watt som Cancellara så är det kanske en annan sak.

Jag köpte min på XCstore.se men säljs säkert på många andra ställen också.

Sammanfattning: 

En toppenprodukt som fungerar  som den ska och med bra kvalitetkänsla. Om designen faller en i smaken så är saken biff, bara köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar