måndag 5 januari 2015

Test av CarbBoom, BaBoom och Em´s power cookiebars.

Efter flera tester av flera kända energimärken i Sverige har turen nu kommit till ovanstående med recension nedan.Em´s energikaka


Annonrlunda form på dessa kakor eller bars. Som en dubbelvikt vanlig bar. Riktigt mumsiga, som en god fika. Innehållet ger både snabb och långsam energi och ca 300 kcal men är framförallt ett gott avbrott på distanspassen. Förpackningen är halvsvår att få upp i farten och det blir inte bättre med vinterhandskar på sig. Favoritsmaken har det kalorisnåla namnet Peanut butter chocolate bomb.
CarbBoom energigel


Energigel i portionsförpackning och flertalet smarriga smaker som Chocolate Cherry och Strawberry Kiwi, favoriten blev dock Apple Cinnamon som smakade äppelpaj. Raspberry hamnade i andra änden av betyget.
Flertalet gjorda på riktig frukt. 26-27 gram kolhydrater blandat med annat uppiggande gör effekten påtaglig precis som vanligt med geler för mig.
Lätt att riva upp med munnen och pressa ut innehållet.Baboom energispray


Spray med uppiggande innehåll som koffein och taurine. Spruta fem gånger i munnen och effekten kommer snabbt. Smaken påminner lite om medicin man fick när man var liten, ganska besk och inte min favorit men försvinner ganska fort med lite eftersköljning. Enkel att ha med i bakfickan eller ta några gånger innan ett kvällspass om man är lite seg men inte vill öppna en stor burk energidryck.CarbBoom återhämtningsdryck


Blev fundersam första gången jag skulle blanda en portion då man bara ska ha en skopa till 355-591 ml vatten. 3 dl räckte mer än väl och då är den väldigt tunn i jämförelse med hur liknande drycker brukar vara. Detta är bara postivt då den lätt glider ner. Smaken är god men kanske i sötaste laget. Den är också fullpackad med det man behöver efter träning samt lätt att blanda till, bara röra runt med en sked eller skaka. Top notch.
CarbBoom energidryck


Inte mycket att säga, lättblandat, mycket god och mild apelsin/mango smak och som höll min mage lugn. Angående effekten kände jag ingen direkt skillnad mot de andra drycker jag testat utan den gjorde sitt jobb bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar