fredag 16 januari 2015

Intervju med Void

                        


Hej Void, vilka är ni?

Fredrik Abrahamson från skateboard/snowboard industrin vilket gör att Void kan hämta mycket inspiration från denna bransch grafiskt. Johan Ullbro är "hobbycyklist" och chefsdesigner på CLWR så han fokuserar på style och funktion. Vi inspireras inte av andra cykelmärken men av svensk fashion. Jag, Thor Kruse fick min första LVGcykeln 1983, 7 år gammal. Jag är dansk och min pappa är pensionerad tävlingscyklist så jag har tävlat på cykel som junior och cyklat hela mitt liv.
Numera är min bästa merit en 2:a plats på KM i CK Master 2013 :-).

Varför Void?

Void betyder tomhet på svenska. Så kan jag känna mig på tuffa långa träningar :-).

Fina bilder och ganska stram design, är Rapha en förebild?

Rapha är för gamla gubbar med för mycket pengar :-). Skandinavisk design är förebild, allt från kläder till möbler och arkitetktur.
                       Vart sker tillverkningen?

Europa

Vill ni synas på touren i framtiden eller vill ni vara ett mindre och mer exklusivt märke?

Exklusivt på så sätt att när en tröja är slut är den slut.                  


På tal om att synas, kommer det finnas möjlighet att känna på kläderna någonstans?

Vi kan skicka testkläder till kunderna för utprovning och test.

Ok, då tackar jag för din tid och önskar Void lycka till!

Tack själv.

Sortiment och mer info hittar ni på deras snygga hemsida.


 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar