torsdag 15 januari 2015

Intervju med Gustav "Gurra" Alm del 2.

Hur många cyklar har du själv?

Bra fråga. Sex fungerande, någon hjälpligt fungerande och ett antal gamla stålramar och omonterade komponenter. Tur du inte frågade hur många hjul jag har.

Jo han har några hjul också.Förutom dom golvet satt det ett till Zipphjul i stället.
De kompletta cyklarna.
Favoritmärke?

Jag har alltid varit svag för Bianchi och mina första två racerhojar var just Bianchi. Tror de är Celeste-kulören som påverkar.

Snyggaste färgen?

På gamla stålramar Celeste dvs Bianchi-grön. På moderna cyklar är jag rätt svag för vita cyklar, inte helvita utan vit som huvudfärg och inslag av en-två andra färger exempelvis som Cervélo R3, Columbus Capo.

Sram, Campa eller Shimano?

När jag började cykla på riktigt 1975 fanns det inget annat än Campagnolo i min värld,tror inte ens Shimano fanns i Sverige. Campa var fulländat i design och kvalitet. Det lever kvar i mitt inre även om jag idag konstaterar att Shimano kommit ifatt och i vissa fall passerat Campa. Jag har Campa på crossen, min Piton och på Scott´en, Shimano på tempocykeln (Columbus) och på min nybyggda Canyon och dessutom mekar jag med Shimano i teamet, så jag tycker det står 1-1.
Sram har jag provat och det funkar också. Meningen var att jag i samarbete med en mediapartner skulle vara först med en Sram Red-cykel i landet men det sket sig, annars hade jag haft Sram på min Scott.

Fortsättning följer.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar