fredag 16 januari 2015

Intervju med BigMollo om Mallorca 312

 

Hej Johan!

I helgen körde du Mallorca 312, var det årets upplevelse?


Det var i alla fall vårens upplevelse. Det blir förhoppningsvis många roliga rundor till innan året är slut.

Du blev 58:a totalt, det måste du va nöjd med antar jag?


Jag hade inga ambitioner när jag startade så jag rullade de första två milen i lugnt temp. Men när jag väl kom till backarna så kände så gick det förvånansvärt lätt. Det var riktigt kul att det gick så pass bra ändå. Tror jag blev andra svensk. 
 
 

 

 

Förra året gick det lite sämre med en hyfsad vurpa och sjukhusbesök, förberett dig annorlunda i år för undvika något sånt?


Jag hade faktiskt med en lampa i år. Men när vi kom till tunneln så hade de lagt ut lampor så man såg riktigt bra i den nu. 


 

Ca 30 mil, lika lätt som en Vätternrunda?


Distansen är inget problem. Den här rundan kändes faktiskt lättare. Kanske för att den är så mycket snyggare och roligare. 
 
 
 


Du rullar ju en och annan runda runt Mälaren, kände du dig väl förberedd eller önskar du tex att du kört mer backträning innan?


Jag kände mig helt ok. Jag har mest kört korta inomhuspass i vinter men månaden innan loppet hann jag med tre 20-milare och en 30-milare. Jag gick ner i vikt istället för att träna backe. 

Så efter detta,  vad väntar för utmaningar härnäst?


Jag kommer köra våra nya brevetlopp från Barkarby. 40 och 60-milaren går nu i maj. Sen kanske jag ska köra ett lopp i alperna i höst. Det är 25 mil och 6000 höjdmeter. Med lite tur kanske jag hinner klämma in en 100-milare i Belgien också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar